Varför skriver jag om detta då?

Jag skriver detta mest för att jag känner att jag behöver bearbeta det faktum att jag nyligen har blivit diagnosticerad med något som kallas arteriovenös missbildning (AVM) i hjärnan. Jag är en av ca 150 personer i Sverige som får denna ovanliga diagnos varje år.
Jag har letat febrilt på nätet efter andra människor som har personliga erfarenheter av detta, men de är inte många. Så jag antar att jag skriver detta för att andra som drabbas kanske skall kunna få lite info och hämta inspiration…
Jag vill också poängtera att jag skriver på denna site utifrån min egna förståelse, så om jag har fått någon medicinsk fakta om bakfoten är jag mer än glad om ni hör av er och korrigerar mig.
Är det något ni undrar över så får ni gärna skicka ett mail till mig.
Min mailadress är timo.stegemann@telia.com.

3 reaktioner på ”Varför skriver jag om detta då?”

 1. Hej jag heter Yvonne och har genomgått embolisering teletaltisk strålning ovh lever gott fortfarande. Ta gärna kontakt med mig om du vill

 2. Hej jag heter Yvonne och har genomgått embolisering teletaltisk strålning ovh lever gott fortfarande. Ta gärna kontakt med mig om du vill

  1. Hej,
   Trevligt att du hittade till min blogg och att du hörde av dig.
   Var sitter din AVM? Var det länge sen du gjorde din behandling? Har du haft några problem efteråt?
   Många frågor på en gång 🙂

   Mvh Timo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

13 + sex =

Tankar och fakta om mig själv…