Tid för behandling

Då har jag fått kallelse till strålknivsbehandling på Karolinska i Stockholm. Det gick fortare är jag trodde och det blir den 20-22 januari. Tre dagar på sjukhus får man väl stå ut med för att förhoppningsvis bli botad från AVM-en 🙂
Det verkar som det blir hela kittet som gäller för mig dvs jag skall både genomgå en angiografi och magnetröntgen innan själva strålningen för att säkerställa hur mycket och var strålning skall ges.
För lite mera info om hur strålknivsbehandlingen går till så har jag skapat en ny flik i menyn på denna sidan.
Nu är det bara att sätta igång och ladda för det… 🙂

2 reaktioner på ”Tid för behandling”

 1. Hej, såg denna sida och läste om vad du går igenom, jag gick igenom exakt samma procedur som dig för ungefär snart 2 år sedan, gjorde min strålbehandling februari 2013 och har snart gått 2 år med läkeperioden, ska in nu i februari och röntga för att se om min AVM börjar gå åt rätt håll eller inte.

  Vet vad du går igenom och önskar dig all lycka till strålbehandlingen, det kommer säkert gå galant!

  Ciao! Niclas

  1. Hej,
   och tack för omtanken 🙂 Man kommer inte i kontakt med många som har samma problematik, så det var kul att du hörde av dig.

   Var sitter din AVM? Du hade inte heller alternativet att operera eller embolisera?
   Jag har tycker ändå att tiden från det att jag fick diagnosen (13 jun 2014) till att jag nu skall strålas har gått fort. Hur var det för dig?
   Jag äter, som du kanske läst Keppra, och det fungerar hyfsat bra nu och får ju nu också köra bil, efter ett halvårs karens, och det gör ju livet lite drägligare..:-)

   Mvh Timo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 2 =