Ett litet steg på vägen…

Då har man vandrat ett litet steg till i sjukvårdens katakomber. Detta kan bli en lång resa känns det som.. 🙂
Jag var som sagt på ett besök på jubileumskliniken på Sahlgrenska den 30 september och nu har jag fått besked att jag kommer att bli remitterad till Karolinska i Stockholm för att eventuellt genomföra den stereotaktiska strålningen. Jag säger eventuellt eftersom de behöver ”säga sitt” om saken där uppe. Så jag gissar att det blir några vändor dit upp också och när det blir har jag ingen aning om. Börjar kännas lite segt, men får akta mig för att inte bli för gnällig, nu gäller det att hålla humöret uppe.. 🙂 Har också kollat två landskamper med det svenska fotbollslandslaget i helgen och det var nog inte bra för blodtrycket, för något sämre än dessa två landskamper har jag nog inte upplevt i tävlingssammanhang med ett svenskt fotbollslandslag, men AVM-et kanske har satt sig på minnet också, vem vet?:-)
Jag har också checkat med min ”ordinarie” neurolog om vad jag får och inte får göra under tiden. Håll koll på blodtrycket, det är absolut viktigast säger han hmmm, vet inte om jag vågar kolla på nästa landskamp :-).
Några positiva saker fick jag besked om i alla fall. Jag får flyga om jag har lust till det (i ett flygplan alltså ;-)) och jag får även motionera lite lätt dvs löpträna ”lite lagom ansträngande” hmmmm
Däremot får vi vänta ytterligare ett par månader med bilkörningen och får alltså spendera lite mera tid på tåget till Norge..
En ny rapport kommer när jag vet mera, ..och… ”be careful out there” 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 6 =