Då var sommaren över eller?

Jag inser att det var ett tag sen jag uppdaterade här nu, så här kommer en liten rapport om vad som har hänt under sommaren. Om jag börjar med min ständiga följeslagare dvs AVM-en så finns den nog där och gör sig påmind ibland. Den lurar liksom i vassen hela tiden bl.a. när jag tror att nu är jag helt OK och får för mig att springa eller att jag gör för hastiga rörelser. Då snurrar det till liksom och jag får yrsel eller stickningar, men det går som regel över när jag fått lugnat ner mig lite.  För det mesta tänker jag inte på det alls och det är väl bara den dagliga dosen av mediciner som påminner mig dess existens.

Annars så väntar jag på en kallelse till en första undersökning efter min strålbehandling och tippar att det blir nånstans runt årsskiftet. Lite spänd är jag allt att veta om det går åt rätt håll…

Annars har väl inte sommaren varit något vidare vädermässigt, så det var ju tur att man fick åkt två veckor till Cypern i juli. Det var behövligt, men dessvärre så glömmer man ju fort att man fått lite sol o bad 🙂

Jobbar gör jag ju också och det har fungerat förvånansvärt bra att veckopendla till Norge. Sjukhuset liknar mer ett riktigt sjukhus nu och inte en byggarbetsplats eller instrumentverkstad. Mina projekt har gått bra och nu börjar man se slutet på arbetet där och i november skall det vara klart, sen får man se vart man hamnar.

Be careful out there 😉

2 reaktioner på ”Då var sommaren över eller?”

 1. Hej!
  Kul att läsa din blogg! Jag har också ett avm. Ska till strålkniven imorgon, jag har gjort det förut men man glömmer så fort. Känns bra att få läsa din beskrivning så jag vet vad som ska hända.
  Tack för att du delar med dig!
  Med vänlig hälsning, Sanna

 2. Hejsan,
  Har varit lite slö med att skriva här, men läste din kommentar nu och kul att det uppskattas 🙂
  Hur har det gått med din behandling? Jag hoppas att allt har gått bra..
  Mvh Timo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + arton =